• lady of the HOUSE

Wat kost nou eigenlijk een... ❓


#logo #website #socialmediacampagne, #tekst of bijvoorbeeld een #reclameplan? Die vraag hoor ik vaak. Logisch! Als je er nog niet helemaal uit bent, dan maak ik een inschatting voor je. Weet je wat je nodig hebt en Is jouw briefing rond, dan spreken we een vaste projectprijs af. Om het nog eenvoudiger te maken, heb ik de kickstarter-pakketten in het leven geroepen. Heb je behoefte aan een creatieve partner en denk je meerdere uren per maand nodig te hebben, dan krijg je een gereduceerd uurtarief. Voldoende keuzemogelijkheden dus bij de HOUSE : ✔️Standaard uurtarief ✔️Gereduceerd maandtarief ✔️Fixed price / projectprijs ✔️HoC-Kickstarter pakketten ✔️Speciaal uurtarief culturele instellingen Check hier de opties: https://www.houseofcommunications.nl/tarieven 

#reclametarieven #kosten

11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

>>  connect to the HOUSE:

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • icon_behance
  • White LinkedIn Icon
  • White YouTube Icon

© 2021 House of Communications | Reclamebureau Maastricht

Strategie | Grafisch ontwerp | Copywriting | Webdesign | Social branding & promotie 
IBAN: NL59 KNAB 0259 7931 67 | KvK: 14093299 | btw-id: NL001824281B55