top of page
  • Foto van schrijverlady of the HOUSE

Wat kost nou eigenlijk een... ❓


#logo #website #socialmediacampagne, #tekst of bijvoorbeeld een #reclameplan? Die vraag hoor ik vaak. Logisch! Als je er nog niet helemaal uit bent, dan maak ik een inschatting voor je. Weet je wat je nodig hebt en Is jouw briefing rond, dan spreken we een vaste projectprijs af. Om het nog eenvoudiger te maken, heb ik de kickstarter-pakketten in het leven geroepen. Heb je behoefte aan een creatieve partner en denk je meerdere uren per maand nodig te hebben, dan krijg je een gereduceerd uurtarief. Voldoende keuzemogelijkheden dus bij de HOUSE : ✔️Standaard uurtarief ✔️Gereduceerd maandtarief ✔️Fixed price / projectprijs ✔️HoC-Kickstarter pakketten ✔️Speciaal uurtarief culturele instellingen Check hier de opties: https://www.houseofcommunications.nl/tarieven 

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page