top of page

TOEGANKELIJKHEIDSVERKLARING

www.houseofcommunications.nl streeft ernaar een website te bieden die toegankelijk is voor een zo breed mogelijk publiek, ongeacht technologie of mogelijkheden. We werken actief aan het vergroten van de toegankelijkheid en bruikbaarheid van onze website en houden ons daarbij aan veel van de beschikbare standaarden en richtlijnen.

Deze website probeert te voldoen aan niveau Double-A van de Web Content Accessibility Guidelines 2.1 van het World Wide Web Consortium (W3C). Deze richtlijnen leggen uit hoe we webinhoud toegankelijker kunnen maken voor mensen met een handicap. Door te voldoen aan deze richtlijnen wordt het web gebruiksvriendelijker voor alle mensen.

Deze site is gebouwd met code die voldoet aan de (WCAG 2.0).-standaarden voor HTML en CSS. De site wordt correct weergegeven in de huidige browsers en het gebruik van HTML/CSS-code die voldoet aan de standaarden betekent dat toekomstige browsers de site ook correct zullen weergeven.

Hoewel *House of Communications* ernaar streeft om te voldoen aan de geaccepteerde richtlijnen en standaarden voor toegankelijkheid en bruikbaarheid, is het niet altijd mogelijk om dit op alle gebieden van de website te doen.

We zijn voortdurend op zoek naar oplossingen die alle delen van de site op hetzelfde niveau van algemene webtoegankelijkheid brengen. Mocht u in de tussentijd problemen ondervinden bij het openen van de website *House of Communications*, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

bottom of page