top of page
  • Foto van schrijverlady of the HOUSE

KIT & by Sharon Zoomer collector & kit fashionista

Eindelijk kunnen we het bekendmaken...


KIT & by Sharon Zoomer collector & kit fashionista


Amersfoort, 21 juni 2024


Vandaag start de tentoonstelling  'ExpoSHAR  - content with myself' door Sharon Zoomer in Pub/Hotel Long John's, Amersfoort.


De tentoonstelling laat Sharon's epische reis naar zelfliefde zien, waarbij ze haar verzameling voetbaltenues [football kits] gebruikt om dit te symboliseren. Van het 'verstoppen' van haar unieke kits in de kast tot het hopelijk inspireren van mensen, zodat Sharon zichzelf haar dagelijkse vraag kan stellen: "Met welke voetbal kit steel ik vandaag de show?"


Sharon Zoomer is een verzamelaar die het traditionele beeld doorbreekt met haar platform KIT & voor unieke voetbalkleding & geüpcyclede voetbalmode.


Ik ben zeer vereerd dat ik ben uitgenodigd voor de expo en zal vanavond gezellig met alle genodigden genieten van de voetbalwedstrijd Nederland-Frankrijk. Let's kick some ass!


KIT & by Sharon Zoomer collector & kit fashionistaLogo ontwerp & website door House of Communications. Sharon koos het Kickstarter-2 pakket om haar platform en visie aan het publiek te presenteren.


Bezoek de website op: kitand.nl


KIT & by Sharon Zoomer collector & kit fashionista


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page