top of page

MINI-WEBSHOP

Wix expert-Wix partner Maastricht
Wix Pioneer
Wix creator
wix icon partner
Wix legend Maastricht
Wix legend - Wix partner specialist

MINI-WEBSHOP IN WIX ... easy as (buying) milk!

Snel online met je 'goods' of 'foods'? Dat hebben we zo gefikst met een mini-webshop in wix. In principe betreft het 1 hoofdpagina (landing page) met intro, product gallery, header en footer. Wij bouwen een webshop voor jou die gemakkelijk door jezelf up-to-date te houden is, zonder programmeerkennis. Je shop is ‘responsive’ wat betekent dat hij er op tablets, mobiele telefoons en pc’s goed uitziet en werkt. Volledig geoptimaliseerd voor mobiel dus. Wil je geld verdienen met je website door middel van abonnementen voor je services? Ook dan kun je gebruik maken van de mini-shop in wix!

Je kunt kiezen uit diverse gratis HTML-5 templates die wij geheel voor jou ‘customizen’ in je eigen huisstijl (fotobewerking, buttons en icons in huisstijl, horen daar ook bij), inclusief integratie van je social media en whatsapp. Voorbeelden zien? Klik hier voor ons partner profiel in Wix Marketplace.

MINI shop voor een MINI prijs!

All in voor 540 ex 21% btw

 

Wat krijg je voor die prijs? Wij doen de set-up, stellen je producten in met productinformatie, foto's, variaties en prijzen. Jij kunt hier later zelf nieuwe producten aan toevoegen (of prijsaanpassingen doen):

 

  • Homepage met intro(tekst) en product gallery.

  • Wij vullen je shop tot max. 10 producten. Je kunt zelf later aanvullen (er is geen limiet).

  • Product page (per product een eigen pagina).

  • Membership (inlog) area voor klanten.

  • Afrekenmodule-checkout pagina.

  • Algemene voorwaarden webwinkel - disclaimer - return policy.

  • Koppeling aan Wix Payments, Mollie of Stripe (iDEAL betalingen, creditcards en Apple of Google pay) & paypal.

  • Koppeling aan je domeinnaam (ook indien buiten Wix geregistreerd).

  • Koppeling aan Google/SEO-optimalisatie (exclusief aanmaken Google Bedrijfsprofiel).

Apps (uitbreidingen) toevoegen:

Naar gelang jouw business en wensen, kunnen er diverse apps en (review) tools worden toegevoegd aan je website, zoals een online ordering of take-away systeem voor restaurants. In de basis is het gebruik van deze apps gratis, uitgebreidere mogelijkheden zijn er alleen tegen betaling (vaak volstaat de gratis versie).

Hosting e-commerce abonnementen bij Wix:

Vanaf € 20 per maand (bij een eenjarig abonnement, tweejarig is goedkoper) volstaat het Core abonnement. Uiteraard kunnen we jouw bestaande domeinnaam, als je deze al hebt, aan de wix-website koppelen. Klik hier voor de meest recente abonnementsvormen (business abonnementen).

Toevoegen van apps, onderhoud en copywriting door HoC zijn uiteraard optioneel. Teksten, foto's, voorwaarden en productinformatie dienen door de klant zelf aangeleverd te worden.


Klik hier voor overige tarieven en diensten van House of Communications.

 

bottom of page