top of page

KICKSTARTER

Een goed begin, is het halve werk. Wil je een bedrijf starten, dan heb je een professionele uitstraling en 'branding' strategie nodig. House of Communications maakt het gemakkelijk voor jou met 'kickstart your business'. Speciaal voor starters heeft de HOUSE kickstarter-pakketten samengesteld met een fixed price. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte (extra) kosten te staan. Uiteraard zijn aanvullingen op onderstaande pakketten mogelijk op offertebasis.
 
Hoe werkt het precies?
Allereerst maken we een afspraak ter kennismaking. Dit mag uiteraard ook online, via zoom of teams. Hierin bespreken we jouw ideeën en nemen we de briefing op. Vervolgens maken we samen een planning en wordt het conceptontwerp uitgewerkt. Na presentatie van de concepten kies je een ontwerp dat jou het meeste aanspreekt waarna we alles gaan finetunen. Eventuele correctierondes zijn onbeperkt!

De laatste stap is de oplevering. Je krijgt je custom made logo digitaal aangeleverd. Je 'brand' kan nu gepresenteerd worden. Heb je gekozen voor Kickstarter 2 of 3, dan zit daar uiteraard een online presentatie bij middels een custom website en brand book (met richtlijnen voor gebruik en toepassing huisstijl).

  • Voor verdere fine-tuning, afstemming en het juist inzetten van de nieuwe huisstijl, is het mogelijk een huisstijl handboek (brand book) met richtlijnen op te stellen en te ontwerpen (kickstarter 3).

  • Visitekaartjes met luxe afwerking en/of papier, meerdere versies, zijn mogelijk tegen meerkosten.

  • Voor inrichting van social media accounts, opzetten basispagina's, ga naar HOUSE OF SOCIAL MEDIA

bottom of page