top of page

HOUSE OF MAILINGS

Mailchimp partner-MC-partner_house of co

Je eigen template in MailChimp op maat gemaakt in jouw huisstijl. Pak het professioneel aan met dit über-populaire e-mailprogramma, MailChimp is een handige gratis tool die het mogelijk maakt om HTML-nieuwsbrieven te maken en te versturen. Daarnaast kun je ook nog eens jouw GDPR-proof (AVG) mailinglijst(en) beheren en inschrijfformulieren eenvoudig integreren op jouw website en facebookpagina (als extra tab).
 
Verhoog de traffic naar je website, verkoop je producten, 'spread the news' en genereer leads. MailChimp is daarvoor het perfecte middel. Na elke verzonden campagne heb je direct inzage in de statistieken en kun je de volgende campagne daar, waar nodig, bijstellen. Voor optimaal resultaat, is er de A/B-testing module.

Wij kunnen van 'scratch' af aan een template voor jou bouwen in jouw huisstijl, e-maillijsten importeren, segmenteren/taggen/groeperen en vullen. Daarna kun je het zelf doen, je krijgt altijd een instructie mee.
 
Geen tijd? Laat het dan over aan ons. Dan hoef je er zelf niet meer naar om te kijken en worden je klanten netjes op de hoogte gehouden. Klik hier voor de tarieven.

Voordeeltje: Met mailchimp kun je met het free plan 2500 nieuwsbrieven per maand gratis verzenden naar 500 e-mailadressen.
 
Bekijk hier enkele voorbeelden op youtube.
Naar de nieuwsbrieven van de HOUSE.

bottom of page