top of page

HOUSE OF BANNERS

You love 'em, you hate 'em: banners!

 

Als consument mag je ze misschien als vervelend ervaren, als marketeer zeer waarschijnlijk niet. Je kunt er ook niet omheen: de statische of dynamische HTML-5 banner. Anno nu zijn banners niet meer weg te denken uit je (AdWords) campagne. Banners worden cross-mediaal ingezet en zijn super handig handig om je product, dienst, evenement of website aan de man te brengen.

 

HTML-5 ontwikkelde zich tot de standaard van nu, waardoor er met deze techniek animaties en video-uitingen gemaakt kunnen worden onder de 150 kb. Het voordeel van HTML5 banners is dat er slechts één versie nodig is die op alle devices getoond kan worden, zonder plug-in.

 

Bij House of Communications kun je banners en banner sets in verschillende formats bestellen: jpg, png, animated gif en HTML-5. Er is een beveiligde inlogpagina voor klanten waar de voorbeelden ter controle getoond worden, nog voor publicatie. Wil je weten wat het kost? Bekijk hier de vaste tarieven voor banner ontwerp.

René Naus, medewerker marketing & PR L1:

“De gehele banner set staat inmiddels online en moet ik zeggen dat het aantal aanvragen voor rondleidingen is gestegen. De banners werpen dus hun vruchten af.”

bottom of page