top of page

HOUSE OF WRITING

Het schrijven van commerciële teksten is nét iets anders en een niet te verwaarlozen aspect binnen je promotie-mix. Daarbij is vormgeving, concept en tekst onomstotelijk met elkaar verbonden.

 

Wat voor teksten dan? Denk aan website teksten, story boards voor commercials, social media teksten, brochure teksten, concept en teksten voor mailings en persberichten. Voor het bedenken van krachtige slogans mag je de House ook altijd inschakelen. Wij denken graag met je mee! Zoek dus niet verder naar een geschikt tekstbureau in Maastricht, want 'the House of Writing' is jouw persoonlijke copywriter.

TEKST ON DEMAND

Tekst on Demand is een 'on the go' service van de HOUSE: korte, krachtige en wervende teksten, direct online te bestellen. Het gemak dient te de mens!

Tekst on Demand is in het leven geroepen om jou snel van krachtige, korte teksten te voorzien. Dat kan variëren van teksten voor 'social media posts' tot teksten voor je nieuwsbrief. Tekst on demand draait om de snelle levering van effectieve, korte teksten voor een vaste prijs, dus geen gedoe met abonnementen of prijzen per woord. Je betaalt gewoon een vast bedrag per tekst!

bottom of page