top of page
  • Foto van schrijverlady of the HOUSE

Wat wil jij leren van mij?


In deze uitdagende tijden wil ik aan de slag, samen met jou! Ik deel graag mijn kennis, ervaring en creativiteit met jou in de vorm van betaalbare online cursussen, workshops of 1-op-1 sessies. Om deze te ontwikkelen, heb ik jouw input nodig. Wat zou jij van mij willen leren:


  1. Basic website bouwen in Wix

  2. Nieuwsbrief ontwerpen in Mailchimp

  3. Adverteren op facebook en instagram

  4. Iets anders?

Zijn er enthousiaste doe-het-zelvers onder jullie? Laat het me weten, het helpt jou bij je online zichtbaarheid en mij bij de ontwikkeling van het lesmateriaal 💛


Delen mag!


 

What would you like to learn from me?


In these challenging times I would love to work with you! I would like to share my knowledge, experience and creativity with you in the form of affordable online courses, workshops or 1-on-1 sessions. To develop this, I need your input. What would you like to learn from me:


  1. Build a basic website in Wix

  2. Design a newsletter in Mailchimp

  3. Advertise on facebook and instagram

  4. Anything else?

Are there enthusiastic do-it-yourself peeps among you? Let me know, it will help you with your online visibility and myself with the development of the teaching materials 💛


Sharing is appreciated!

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page