top of page
 • Foto van schrijverlady of the HOUSE

Branded app van Wix

Als officiële partner van Wix met de #wixicon status is House of Communications inmiddels een serieuze speler geworden op het gebied van SEO-vriendelijk webdesign. Naast het bouwen van websites, webshops met apps/widgets, biedt Wix nu ook de Branded App; een app volledig gericht op en in de branding/huisstijl van jouw bedrijf.


Branded App by Wix geeft jou de mogelijkheid om een volledige mobiele app in jouw huisstijl voor jouw bedrijf te laten ontwikkelen. De inhoud en functionaliteit van de app wordt voor jou ontworpen vanuit het Branded App dashboard in je eigen Wix account en kan worden onderhouden vanuit de Wix Owner app. Jij bent volledig eigenaar van de app en kunt de ervaring van je leden verbeteren door gebruik te maken van alle zakelijke functies van Wix.


Of je nu een online winkel, onderwijsbedrijf, foodblog, fitnessstudio of restaurant hebt, er zijn vele manieren om de branded app aan te passen aan de behoeften van jouw bedrijf.


Enkele voorbeelden van sectoren die kunnen profiteren van een branded-app zijn:

 • Webwinkels

 • Restaurants

 • Evenementenbureaus

 • Fitnessbedrijven en studio's

 • Boekingen en diensten

 • Onderwijs

 • Gemeenschappen

De voordelen van het maken van een branded-app

Wanneer je een branded-app bouwt met Wix, krijg je toegang tot alle zakelijke en marketingfuncties van Wix en kun je je bezoekers een naadloze digitale ervaring bieden tussen je website en je app. Enkele andere voordelen van een branded-app zijn:

 • Verhoogde loyaliteit en behoud van klanten.

 • Verbeterde betrokkenheid met jouw community.

 • Volledig eigenaarschap van je merk.

 • Een professionele mobiele ervaring voor jouw klanten.

 • Gebruik meldingen als marketingtool om je bedrijf te promoten, updates te sturen en nieuwe producten of diensten aan te kondigen.

 • Synchronisatie tussen jouw app en de zakelijke en marketingtools van Wix.

De koppeling tussen je website en je branded-app

Telkens wanneer je een Wix-website maakt en publiceert, krijg je ook een rechtstreekse mobiele ervaring van je website in de Wix-ledenapps (Spaces by Wix, Fit by Wix, Dine by Wix). De ledenapps bieden je community een plek om vanaf hun mobiele apparaten met je website te communiceren. De ledenapp van je website is standaard Spaces by Wix. Zodra je echter een branded-app hebt gekocht en je app live gaat, kun je overschakelen naar je branded-app.


Alle Wix-apps die je op je website hebt geïnstalleerd (bijv. Stores, Blog, Bookings) zijn naadloos verbonden met je branded-app. Daarom worden alle wijzigingen of bewerkingen op je dashboard weerspiegeld in de app, waaronder het toevoegen van items aan een webshop, het maken van nieuwe boekingssessies of het publiceren van een nieuwe blogpost.


Let op: Ontwerpwijzigingen aan je website hebben geen invloed op het ontwerp van je app.


De inhoud van je branded-app bevat ook tabbladen en widgets voor je geïnstalleerde Wix-apps. Als je bijvoorbeeld Wix Events je website hebt, krijg je automatisch een Evenementen-tabblad in je branded-app. Wanneer je vervolgens je evenementvermeldingen bijwerkt vanaf je dashboard, worden ze automatisch geüpdatet in je branded-app.


Je kunt alle andere app-inhoud bijwerken (bijv. het toevoegen van een 'Over'-onderdeel, aangepaste knoppen en meer) met behulp van de Wix Owner-app


House of Communications zorgt ervoor dat het thema, de login- en homescreens ontworpen worden vanuit jouw Wix-account. Je kunt ook een gratis preview link van de app downloaden op je telefoon om te zien hoe het eruit ziet. Zodra het ontwerp je bevalt, wordt de inhoud van je app bijgewerkt vanuit de Wix Owner app. Ten slotte dien je je Wix abonnement te upgraden naar een Branded App Unlimited-pakket om een Apple Developer- en Google Developer-account te koppelen. Vervolgens wordt de app in ter goedkeuring ingediend.


Bron: wix.com

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page