top of page
  • Foto van schrijverlady of the HOUSE

HoP Shop by House of Patterns

Sinds kort is onze HoP Shop in de lucht met leuke 'gifts on demand', gepersonaliseerde producten op maat gemaakt voor jou! Vooralsnog focussen we ons op telefoonhoesjes met leuke patroon prints, maar in de toekomst zal onze shop uitgebreid worden meer mooie merchandise.


Het concept uitgelegd:

Wil je iemand een persoonlijk cadeau geven of gewoon lekker jezelf verwennen? Kies dan voor je eigen ‘portretpatroon’ of bitmoji op een hoesje voor je smartphone. Upload je foto bij je bestelling, wij 'cartoonizen' deze en zetten het in een vrolijk, herhalend patroon. Wil je er zelf niet op? Geen probleem. Stuur een foto van je vriend(in), ouders, kind, huisdier etc. Wij fiksen het voor jou!


Heb je een eigen merk? Kies dan voor een telefoonhoesje met jouw logo of icoon. Zo draag je je favoriete merk altijd bij je; een 'brand on the go' voor jou (en je personeel).


Als bedrijf besteed je veel aandacht aan je branding en het consequent doorvoeren van je huisstijl. Waarom dan ook niet iets meer aandacht geven aan dat wat je altijd in je handen hebt? Juist ja... je telefoon. Ook hierop voer je je huisstijl door. Laat anderen ook je branding ervaren als je 'on the go' bent. Wij ontwerpen voor jou een corporate versie met bedrijfslogo, icoon of beeldmerk voor jouw telefoonhoesje én dat van jouw medewerkers.


Uiteraard kun je een ready-made design kiezen uit onze Brand Store: kies een telefoonhoesje met een van onze super speelse kawaii - Japans voor 'schattige' - karaktertjes, retro dots, cats & dogs en meer. 


De Hop Shop designs zijn ook te bestellen voor behang / wallpaper en andere prints on demand.  Alle designs worden met liefde en aandacht voor jou gemaakt! *


Gratis verzending binnen Nederland (zonder track & trace).


Je krijgt een proef van ons voor je hoesje gedrukt wordt zodat we zeker weten dat deze helemaal naar wens is.


Made with ♥ Designed and printed in the Netherlands *


Bekijk hier onze logo telefoonhoesjes en bestel er een voor jou (en je medewerkers):


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page