top of page
  • Foto van schrijverlady of the HOUSE

Corona tip bij een Corona dip!In dit corona-tijdperk vliegen de online diensten je om de oren. Niet vreemd, aangezien de meesten van ons vanuit huis moeten werken. Als je een eigen business hebt in de dienstverlenende sector, dan heb je bijna geen andere keuze om je diensten online aan te bieden. Dat kan via live streams of Wix video. House of Communications is Wix partner en kan jou helpen met het uitbouwen van je online (video) services.


De mogelijkheden binnen Wix Video zijn legio:


  1. Je kunt je bezoekers jouw video's gratis laten streamen. Dit betekent dat jouw bezoekers niet hoeven te betalen voor het bekijken van de video's op je website.

  2. Je kunt jouw kijkers video's laten kopen voor een vaste prijs. Dit betekent dat ze kunnen betalen om de video onbeperkt te kunnen streamen en dat ze de video kunnen bekijken zo vaak als ze willen.

  3. Je kunt je kijkers een abonnement op jouw videokanaal laten kopen. Dit betekent dat zij maandelijks betalen om alle video's in jouw kanaal te bekijken. Ze kunnen ook alle nieuwe video's bekijken die jij aan je kanaal toevoegt.


Informeer nu naar de mogelijkheden voor jouw business; of je nu online trainingen, yoga lessen of gewoonweg je kennis wilt delen. House of Communications maakt jou zichtbaar online.


Wist je dat…


De allereerste live-video-uitzending op internet ter wereld uit Nederland kwam? Om precies te zijn, vanuit Groningen, zo’n 25 jaar geleden.

100 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page