top of page
  • Foto van schrijverlady of the HOUSE

Branding 'on the go'

Bijgewerkt op: 28 mei 2020

Wist je dat de lady of the HOUSE patronen op maat ontwerpt voor jou? Kledingpatronen?... Nope! Wel super leuke icoon patroontjes voor wallpapers, smartphone hoesjes en verpakkingsmaterialen, volledig gepersonaliseerd. Je kunt namelijk je eigen ‘portretpatroon’ laten ontwerpen en drukken op een hoesje voor je smartphone of tablet. Stuur je foto, ik cartoonize deze en zet het in een herhalend patroon / wallpaper met een gekleurd symbooltje naar keuze.


Wil je er zelf niet op? Geen probleem. Stuur een foto van je vriend(in), ouders, kind, huisdier etc. Ik cartoonize ze allemaal. Super leuk om cadeau te geven!


Bedrijfstelefoon, branding 'on the go'

Als bedrijf besteed je veel aandacht aan je branding en het consequent doorvoeren van je huisstijl. Waarom dan ook niet iets meer aandacht geven aan dat wat je altijd in je handen hebt? Juist ja... je telefoon. Ook hierop voer je je huisstijl door. Laat anderen ook je branding ervaren als je 'on the go' bent. Ik ontwerp voor jou een corporate versie met je bedrijfslogo of beeldmerk voor jouw telefoonhoesje én die van jouw medewerkers.


Persoonlijke touch met 'Koelies'

Dit zijn super speelse ‘kawaii’ - Japans voor ‘schattig’ - cartoon figuurtjes, speciaal ontworpen voor jouw smart case, behang, inpakpapier en andere prints on demand. Maak kennis met: 'Chio' de chihuahua - 'Griz' de beer, 'Flu de vlinder en 'Puff' de kogelvis, de speelse designs van de HOUSE, super leuk als behang voor de kinderkamer of hoesje voor je telefoon. De wallpapers bestel je via motiflow.


 

Kijk op facebook en instagram voor meer inspiratie en bestel gelijk je eigen hoesje of behang.


Onder het kopje House of Patterns vind je nog meer informatie.


Mailen mag ook naar: lidia@houseofcommunications.nl

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page