top of page
  • Foto van schrijverlady of the HOUSE

De winnaar is bekend!


Van harte gefeliciteerd Thomas G.! Jij ontvangt een backcase met custom portretpatroon van jouw winnende foto 'in your face'. Je krijgt een persoonlijk bericht van ons met details. Dus stay tuned! Iedereen ontzettend bedankt voor het deelnemen aan de SMARTCASE GIVEAWAY-actie van House of Patterns! Houd onze facebookpagina in de gaten voor leuke acties en nieuwe designs. Als beloning voor je deelname ontvang jij 10% korting op je eerstvolgende bestelling (geldig tot 20 november 2017). Bestel ovv: deelnemer SMARTCASE GIVEAWAY, geef je type telefoontoestel door en voorkeur voor je hoesje (backcase of walletcase) en wij regelen de rest. Geen verzendkosten! Met vriendelijke groet, House of Patterns


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page